[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

El passat diumenge dia 15 de gener, es va celebrar el III Cros de Balaguer.  Una prova, amb record de participació, que vorejava el costat esquerre del riu Segre on els nostres Pedales van fer un gran paper.

En categoria masculina sènior, el Diego Cardozo va quedar en 1a posició amb un temps de 27:18. Seguit d’Augusto Mendes (Lleida U.A.) i Iván Menchón (Maratonians del Segre). En 4a posició, el nostre company Pere Bifet amb un temps de 28:58 i en 6a posició, amb un temps de 32:04 vam tenir al Carlos Bartina.

En categoria femenina senior, la guanyadora de la prova va ser la Sandra Borda (A.A. Xafatools) amb un temps de 20:22, seguida de la nostra companya Anna Codina a poc menys d’un minut. La tercera classificada va ser Montse Sala (Independent).

I, per últim, en la categoria masculina veterana, el podi va ser per Juan Luis Pérez (Lleida U.A.), seguit del Pedala Santi Millán amb un temps de 29:18. Completant el podi, en 3a posició va quedar el Josep Ramos Sanahuja (A.A. Xafatolls). També destacar la cuarta plaça de Julio Ramonet, el nostre company que es va quedar a poc més d’un minut de fer podi.

Molt bona feina Pedales!!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1512″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1511″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1510″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1509″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1508″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1507″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1506″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]