[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Aquest diumenge va començar el Circuit Català de Curses de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La primera cursa del circuit va ser la Mitja Marató de Eramprunyà a Gavà, on el Pedala tenia com a representant a l’Albert Badia. Aquest, acabaria el dur recorregut de 23 km i 930md+ en una fantastica 18a posició general, i 1r Sub 23.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Per altra banda també es va celebrar la Cursa de Sant Blai al Palau d’Anglesola, on vam tenir com a representant el David Jordan, el Marcos Touriño i el Guillem Casals en el recorregut de 10 km. El David va entrar al podi, quedant 3r de la general amb un temps de 34:34. El Marcos va travessar la linia meta 36è de la general amb un temps de 39:40 i, per últim,  el Guillem va completar la participació Pedala en 67a posició de la general i un temps de 43:00.
En el recorregut de 5 km i participava el Xavi Monedero juntament amb un dels petits de la casa, el Nil, que acabarien marcant un fantàstic temps de 29:21 i entrant els 73è de la general, enhorabona!!!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1556″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1557″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1558″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]