[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Aquest diumenge 5 de febrer es celebrava el X Campionat de Catalunya de duatló per equips al Prat de Llobregat en categoria Open. El Club Pedala ha estat representat per dos equips. El primer format per Ramon Fargues, Pere Bifet, Aleix Sierra i Jaume Torra ha aconseguit pujar al podium al quedar en tercera posició. A l’altre, estava format pel Miquel Mateu, Julio Ramonet, Josep Perelló i Santi Millan, va quedar en 30a posició. Cal remarcar que el nombre total de participants en aquest duatló per equips era de 189.

Aquí teniu les fotografies[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1574″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1575″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1576″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1577″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1578″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1579″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1580″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1581″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1582″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1583″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Per altra banda, el diumenge també hi havia la Trail Rocacorba 2017. Una prova de running entre boscos frondosos, corriols i altres paisatges de la Vall de Llémena (Gironès). En la prova de Trail de 31 km i 1800 + de desnivell hi van participar dos pedales: el Raúl Butaci (que estava apuntat com a Esports Querol però és Pedala) i el Carles Bartrina. En Raúl va fer un temps de 03:21:25 i va quedar en 10a posició. I en Carles, va quedar en 14a posició amb un crono de 03:26:23. Segons les seves paraules d’en Carles: “una cursa ràpida i amb molt nivell. El Raúl va trobar-se còmode tota la cursa i va poder apretar un mica més que jo al final… està fet un toro!”

Un deixem amb unes fotografies que ens han fet arribar.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1569″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1570″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1571″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1572″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1573″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]