[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aquest Diumenge 12 de febrer es va celebrar la Trail SantRunmon, una cursa que consta d’un recorregut de 23 km i 800md+, força ràpid i que aquests últims anys s’està convertint en tota una clàssica per a molts corredors.

Torna una cursa dura, un recorregut escarpat, puja – baixa, en que els participants van tornar a visitar aquells racons que el territori ens té amagats. L’edició 2017 ha comptat amb algun que altre nou tram a Ferran, més corriols, racons encantadors, i sobretot amb les mateixes ganes.

El Club Esportiu Pedala.cat hi va tenir una molt bona representació, a continuació us deixem els resultats dels nostres corredors.

Felicitats a tots nois!!!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]Raul Butaci.
Edu Guiu. 
X. Monedero.
M.Touriño. 
J.M Salvado.
Jordi Aige.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]4rt.  1:49
21e. 2:03
28e. 2:05
37e. 2:13
38e. 2:13
127e. 2:39[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1589″ img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]