[vc_row][vc_column][vc_column_text]Que us pensavau que ja haviem acabat amb les notícies del primer cap de setmana de juliol? Doncs no!!

El dissabte 1 de juliol es va disputar la II cursa Els 3 tossals (Alcoletge), amb  molt bons resultats, destacar la víctoria de la  Nuria Codina a la distància de 5,5 km, el 6é lloc de la general del Carles Bartrina als 10km i el pòdium de la Gisela Sánchez. També van participar l’Aleix Bolloi i el Marc Martinez.

Els Tres Tossals d’Alcoletge. Una prova única a la comarca, consiteix en una cursa o caminada de 5,5 Km i una cursa de 10Km. Puntuable a la lliga Ponent. Qualsevol de les dos distàncies compta amb un espectacular recorregut.

Enhorabona a tots pels bons resultats, i sobretot als cracks que heu fet podi![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1787″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1786″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1784″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1783″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1785″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1782″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1781″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]