[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ja veieu que a nosaltres els caps de setmana ens donen per a molt! El passat diumenge dia 2, tres companys pedala van córrer la Marxa Ciclista 4 Cims, ells són en Pere Bifet, en Miquel Mateu i en Santi Millán.

Buff 4 Cims és una marxa cicloturista de resistència per als autèntics amants de la bicicleta de carretera que busquen un repte diferent en un marc incomparable, com és l’entorn natural pirinaic del Berguedà.

Recorregut: 162km +3.600 metres desnivell

4 ports:

  • Coll de la Creuta
  • Collada de Toses
  • Coll de Merolla
  • Coll de Pal

 

PRINCIPALS PUNTS DE PAS:
Bagà – Guardiola – Pobla de Lillet – Castellar de n’Hug – Ribes de Freser – Campdevànol – Gombrèn – Bagà

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1775″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1776″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_blank” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]