[vc_row][vc_column][vc_column_text]Aquest 2016 es va realitzar la X Marxa Cicloturista del Soplao a la localitat de Cabezon de la Sal (Cantabria) amb més de 9000 inscrits. Consta d’un conjunt de proves: Btt, marató, ultra, combinada, senderisme o ruta adaptada. Va començar a les vuit del matí, i va passar del sol i calor durant tot el matí, a pluja i fins i tot granizada durant l’últim port de la jornada.

En BTT en un dels tres recorreguts, concretament el BTT Oro, vam tenir representació Pedala. El Pere Banda, va acabar la prova en una gran 30a posició i un temps de 9:07:36. Molt bona feina Pedala!

Aquí teniu més informació de la prova:

 

Us deixem amb un video de Mochileros Viajeros por el Mundo amb imatges en 1a persona de la prova.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=VxYfz2CWSV0″][/vc_column][/vc_row]