[vc_row][vc_column][vc_column_text]Aquest cap de setmana també va tenir lloc una nova edició de la marxa Cicloturista Montsec-Montsec amb una versió de 190km i una de 140km que van comptar amb la participació d’alguns amics pedales.

Enhorabona a l’organització i un 10 a l’entorn i les vistes inmillorables. Tots els pedales van quedar en molt bones posicions, i el més important, van marxar amb bones sensacions i satisfets d’un dia d’esport genial!

Podeu consultar els temps i tota la informació al web http://montsec-montsec.com/ i al seu Facebook.

Us deixem amb unes fotografies de la cursa[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1045″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1046″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1047″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1048″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1049″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1050″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1051″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1052″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row]