[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Sant Esteve de Palautordera va viure el cap de setmana del 29 de maig la VII edició del Trail Sant Esteve reunint a gairebé 1.000 corredors al Parc Natural de Montseny. El circuit variat i exigent del Trail Sant Esteve i l’Speed Trail, juntament amb el Mini-Trail de dissabte han permès gaudir els participants de la màgia del Montseny en un dia primaveral.

La cursa va estar dominada de principi a fi per Carlos Cera, que va creuat la meta amb un crono 2:09:50, seguit d’Andreu Simon a gairebé 6 minuts. El podi el va completar Eugeni Gil amb 2:18:14. Entre les noies la guanyadora va ser Sheila Avilés que va arribar divuitena a la classificació general i amb un temps de 2:39:01. La segona posició va ser per a Rosa Navarro, campiona de l’edició 2015, amb 2:43:22 i el podi el va tancar Gemma Colomé amb 2:45:30.  El nostre Pedala Carles Bartrina, després d’uns petits problemes, va quedar en 20a posició amb un temps de 2:41.

Teniu més informació, fotografies i algún vídeo al seu Facebook.

I aquí teniu una fotografia d’en Carles[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1068″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]I, el cap de setmana passat es va dur a terme la Skyrace Vallibierna. Quarta prova de la Copa d’Espanya de Carreres de Muntanya en linia FEDME-Gran Premi Buff Salomon en modalitat Skyrace de 34 Km i 2700 metres de desnivell positiu.

Els resultats van ser: Daniel Remon amb un temps de 3:33 i en dones, Ragna Debats amb un crono de 4:22. En aquesta prova vam tenir tres participants Pedales. El Carles Bartrina, 23è de la general amb un temps de 4:12, en Jordi Martínez, 40è i un temps de 4:38 i la Sandra Romero que va disputar la cursa d’onze kilòmetres amb un temps de 1:45 i que li va valdre per fer podi i quedar en 3a posició de la categoria femenina.

Aquí teniu el facebook on trobareu més info

Us deixem amb una fotografia dels tres representants del club… Molt bona feina Pedales!!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1070″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]