[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Aquest va ser el segon any consecutiu de València com a seu del Campionat d’Espanya de Triatló de Mitja Distància. El Half Triatló començava a la platja de Las Arenas a la Malvarrosa, passava per la Serra Calderona i acabava amb el tram a peu per alguns punts de la ciutat acabant al mateix passeig marítim.

Els resultats, en primera posició (“Élite”) en categoria masculina va ser per Miguel Angel Fidalgo amb un crono de 3:49:25 i en femenina, Maria Pujol que va fer un temps de 4:28:40.

El nostre company Pere Perez Ortiz, va participar la prova en modalitat GEE i va acabar amb un temps total de 5:08:49.

Molt bona feina Pedala!

Teniu una crónica de València Runner de la prova al següent enllaç: FIDALGO Y PUJOL REINAN EN LA MEDIA DISTANCIA DE TRIATLÓN EN VALENCIA

Us deixem amb unes fotos que ens ha passat el Pere.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1082″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1081″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1080″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row][vc_row bk_type=”boxed_look” parallax=”Yes” align=”Center”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1078″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1079″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row]