[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

El passat 23 de juliol es va celebrar a Barruerra el Buff Epic Trail 2016. Aquesta passa pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l’únic parc nacional a Catalunya. Cims de més de tres mil metres d’alçada, rius, barrancs, cascades i molleres fan que sigui un espai natural que ningú es pot deixar de visitar.

Les proves: una de 105 km i 7950 m de desnivell positiu, 42 km i 3200 m + i una última de 21 km i 1677 m +.

Doncs, el Carles Bartrina va ser el representant Pedala en la marató de 42 km quedant en un gran lloc 60 i amb un temps de 5.09. Aquest recorregut amb sortida creuant les pistes d’Espot a 1800 m i arribada a Barruera travessava també l’Estany Gento. En paraules d’en Carles, aquest recorregut va ser “brutal” i l’arribada posava la pell de gallina amb l’enrenou dels espectadors que feia que et sentissis el guanyador.

Molt bona feina Pedala!

Aquí teniu tots els resultats de la prova i el seu Facebook on trobareu més fotografies i vídeos.

Us deixem amb una fotografia que ens ha fet arribar el Carles.[/vc_column_text][vc_single_image img_link_target=”_self” image=”1216″ img_size=”large” img_link_large=”yes”][/vc_column][/vc_row]