[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

La primera edició de la Rajadell Trail Race ha estat marcada per la boira, el fred i el vent. Cosa que no ha fet que els corredors d’aquesta última prova de la lliga Catalana de Muntanya poguessin gaudir dels camins i corriols al voltant de Rajadell i coronar el Cogulló.

El nostre Pedala Carles Bartina, ha acabat en una 6a posició de la cursa de 29 kilòmetres amb 1.230 metres de desnivell positiu. Ha aturat el crono en 2.40′. Andreu Simon i Gemma Colomé han aconseguit el doblet de cursa i Lliga, demostrant que actualment són dels corredors més regulars del país.

Molt bona feina Pedala!

Aquí teniu unes fotografies que ens ha enviat el Carles.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1417″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1418″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]