[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

El Diumenge es va celebrar el Cros de la Pobla de Segur, on a part dels nens/es de l’escola hi van participar uns quants Pedales aconseguint uns excel·lents resultats.

Per una banda el Santi Millán aconseguia una meritòria 2a posició general, fent una excel·lent cursa i lluitant la fins al final. El Xavi Gracia, que s’estrenava en la modalitat, acabaria aconseguint un 4t lloc en categoria Sènior.

I, pel que fa a les noies, també van fer podi. L’Anna Codina va acabar 2a de la general i la Maria Estrada 5a Sènior.

Molt bona feina Pedales![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1424″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1425″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1426″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]