[vc_row][vc_column][vc_column_text]

El dissabte es va celebrar el Trail Rosa del Nord, una cursa nocturna i en autosuficiencia de 23 km i 1600md+ que va des de Ballestar fins a St.Julià de Loria, i que es corre en format parelles.

El nostre club Pedala.Cat va tenir una molt bona participació, ja que hi van assistir en Xavi Monedero, Marcos Tenorio, Jordi Martínez, Luisma, Bernat Barnes, Carlos Bartrina, Albert Badia, Jacint Gili, Dario Pérez i en Xavi Gracia.

Cal destacar la tercera plaça del Carles i el Bernat, molt lluitada fins al final amb els germans Jové, i també que tots els membres del club van conseguir acabar la cursa sense problemes.

Per un altra banda el Diumenge es va celebrar el Cross de Tàrrega, on el Joan Prats va aconseguir una 2a posició final, i es va quedar a molt poc d’aconseguir la victòria.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1435″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1436″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1437″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1438″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]