[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Aquest diumenge es va celebrar el Duatló de Pelags, prova puntuable per la Copa Catalana i la Lliga de Clubs de Duatló de Muntanya de la Federació Catalana de Triatló. Cursa localitzada a Vilobí del Penedès (Vilafranca).

El nostre pedala Aleix Sierra va aconseguir una fantàstica 3a posició sub 23 i una 15 absoluta, d’aquesta manera l’Aleix continua creixent en vàries disciplines. Cal destacar que en la secció de bike va tenir problemes mecànics. De no haver sigut per això, segur que encara hagués quedat mes endavant.

Per altra banda els incombustibles Xavi Monedero i Marcos Touriño ja han començat amb la temporada de trails, i aquest diumenge van participar a la Cinc Cims de Corbera (Barcelona). Aquesta cursa que consta de 26 km i 1200 md+, on el Xavi  va aconseguir un 57è lloc en un temps de 2:30, i el Marcos 99 amb un temps de 2:38. Cal tenir en compte que en aquesta cursa i participaven més de 800 persones!!!!

Molt bona feina Pedales!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1496″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1497″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1498″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]