[vc_row][vc_column][vc_column_text]Aquest diumenge es va encetar la temporada de Triatlons amb el Half de Peñiscola.

El nostre club va comptar amb la participació de Ramon Fargues, Jaume Torra, Pere Bifet, Ricard Viola, Lluís Albert Vilaginés, Jordi Puigfel, Julio Ramonet, Aleix Bollo, Pere Pérez i Ivan Rodenas.

Destacar la fantàstica 6a posició per equips d’un total de 55. Enhorabona cracks!

Us deixem amb algunes imatges del Half de Peñiscola.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1673″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1674″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1675″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1676″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1677″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1678″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1679″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1680″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1681″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1682″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1684″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1685″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1686″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1687″ img_link_large=”yes” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]